Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce

Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce

2.8 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten (ersatzweise Rotbarsch- oder Seelachsfilets)
    750 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Rosmarin Nadeln abgezupft
    3 Stängel
  • Tomaten halbiert
    250 g
  • Balsamico, hell
    20 g
  • Kalbsfond
    30 g
  • Prosecco
    30 g
  • Salz
    2 TL
  • Zucker
    1 TL
  • Möhren in Stücken
    150 g
  • Porree in Stücken
    100 g
  • Zucchini in Stücken
    250 g
  • Wasser und etwas mehr zum Anrühren
    400 g
  • Sojabohnensprossen
    3 EL
  • Fenchel in Stücken
    100 g
  • Butter
    30 g
  • Weißwein
    100 g
  • Speisestärke
    1 EL
  • Cherry-Tomaten halbiert, zum Dekorieren
    6

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 239 kcal / 1000 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων