Συσκευές & Αξεσουάρ
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cod fillets, skinless600 - 700 g
-
cornbread cut in pieces120 g
-
pitted green olives50 g
-
olive oil plus extra for brushing and drizzling20 g
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes on the vine30
-
orange juice10 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water750 g
-
new potatoes halved (2-3 cm)600 - 650 g
-
tenderstem broccoli rinsed400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
552 mg
Πρωτεΐνη
25.7 g
Θερμίδες
1304.8 kJ /
311.9 kcal
Λιπαρά
7.3 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Υδατάνθρακες
37.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Mussels Mariniere
25 Min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Best Beer Battered Fish
30 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.