Συσκευές & Αξεσουάρ
Bucatini amatriciana
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21.4 g
Θερμίδες
2197 kJ /
525 kcal
Λιπαρά
20.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
67.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJapanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Miso carbonara udon
25 Min
Sichuan spaghetti
50 Min
Kimchi risotto
25 Min
Gochujang seafood risotto
1 Std.
Pasta with lentils and sausage
35 Min
Vegetable paella
40 Min