
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable fideuá
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
garlic cloves1 - 2
-
onion cut into quarters120 - 150 g
-
chilli, dried without stalk and seeds1
-
green pepper cut into small pieces100 g
-
red pepper cut into small pieces100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
green asparagus without the hard part and chopped into 2-3 cm pieces250 g
-
button mushroom, fresh, sliced150 g
-
ripe tomatoes cut into small pieces150 g
-
saffron threads1 pinch
-
food colouring yellow (see tip)½ tsp
-
water800 g
-
stock cubes (each for 0.5 l)2
-
fideua noodles350 g
-
green peas, frozen50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
321 kcal /
1343 kJ
Πρωτεΐνη
10.3 g
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
48.2 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisotto with Parmesan cheese
30 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Bucatini amatriciana
45 Min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Spaghetti carbonara
40 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min