Συσκευές & Αξεσουάρ
Orzo with Salmon and Spinach
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each)fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)3
-
paprika2 tsp
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
orzo170 g
-
whipping creamdouble cream200 g
-
cornflour2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
fresh baby spinach200 g
-
cherry tomatoes halved200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
491.1 mg
Πρωτεΐνη
32 g
Θερμίδες
2710.3 kJ /
647.8 kcal
Λιπαρά
39.7 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.9 g
Υδατάνθρακες
41.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Mussels Mariniere
25 min
Coulibiac
2 h 15 min
Best Beer Battered Fish
30 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Thai Fishcakes
1 h 10 min