
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cucumber and mint raita
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Lebanese cucumbers cut into halves lengthways, deseeded if preferred, and cut into thirds2
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fresh mint (approx. 20 g), leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt400 g
-
lemon juice (optional)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
61.4 kcal /
258 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
320.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna dip
15 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.
Spiced tomato chutney
30 λεπτ.
Lebanese-style hommus
13ωρ. 15 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
White bean dip with chimichurri
15 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 λεπτ.
Grilled eggplant dip
2ωρ.