Berenjenas caprese en caponata

Berenjenas caprese en caponata

3.9 77 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • berenjenas pequeñas (aprox. 500 g)
    2
  • de tomates en rama en mitades y en rodajas de 5 mm
    500 g
  • de mozzarella de barra en lonchas finas
    200 g
  • de sal
    4 pellizcos
  • de agua (para el vapor)
    400 g
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva y un chorrito más para las berenjenas
    50 g
  • de cebolla roja en cuartos
    200 g
  • tallos de apio en trozos
    2
  • de vinagre de vino tinto
    15 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de alcaparras
    30 g
  • de aceitunas negras sin hueso
    50 g
    50 g aceitunas verdes sin hueso
  • de crema de balsámico
    4 chorritos
  • de albahaca fresca
    3 ramitas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 321 kcal / 1342 kJ
Πρωτεΐνη 9.3 g
Λιπαρά 24.5 g
Υδατάνθρακες 15.9 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.5 g
Νάτριο 1284.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων