
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Vegetables
-
vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
stale white bread torn in pieces50 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
garlic cloves3
-
carrots cut in pieces300 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
pumpkin flesh diced (3 cm)300 g
-
onions sliced300 g
-
olive oil50 g
-
water50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sweet potatoes diced (2 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)100 g
-
Swiss chard thick stalks removed, sliced (3 cm)100 g
Béchamel Sauce
-
whole milk500 g
-
butter diced40 g
-
plain flour40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
343 kcal /
1435 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Modern Vegetarian
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Coconut Dhal
20 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Tempeh Bolognaise
30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 Min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 Std. 25 Min