Polpettone ricotta e tonno

Polpettone ricotta e tonno

4.3 228 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
10 fette

Υλικά

  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 40 g di pangrattato
    40 g di pane, raffermo
  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 240 g di tonno in scatola al naturale sgocciolato
  • 1 uovo
  • 160 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 150 g di speck Alto Adige IGP a fette
  • 700 g di patate a pezzi
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 500 g di acqua

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 fetta

Πρωτεΐνη 15 g
Θερμίδες 724 kJ / 173 kcal
Λιπαρά 6.4 g
Φυτικές ίνες 1 g
Υδατάνθρακες 14.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων