Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)

Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)

4.7 86 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di cimette di cavolfiore
    300 g
  • di stoccafisso ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
    600 g
  • di cipolla rossa di Tropea a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori pelati
    700 g
  • di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
    30 g
  • di olive nere denocciolate
    100 g
  • di pinoli
    20 g
  • di capperi sotto sale dissalati
    20 g
  • di peperoncino secco frantumato
    1 pizzico
  • di sale
    ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 260 kcal / 1088 kJ
Πρωτεΐνη 26.4 g
Λιπαρά 12.6 g
Υδατάνθρακες 10.2 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων