Zuppa di baccalà alle cipolle

Zuppa di baccalà alle cipolle

4.7 81 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato
  • pane casereccio a fette, a piacere

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 2255.2 mg
Πρωτεΐνη 23.8 g
Θερμίδες 1058 kJ / 252.7 kcal
Λιπαρά 13.6 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 6.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων