Köttbullar mit Pilzsauce

Köttbullar mit Pilzsauce

3.8 1.1K βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Köttbullar
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln in Stücken
    150 g
  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rinderhackfleisch
    500 g
  • Sahne
    100 g
  • Paniermehl
    100 g
  • Ei
    1
  • Paprika edelsüß
    2 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Öl zum Braten
Pilzsauce
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Öl
    20 g
  • Wasser
    200 g
  • Sahne
    200 g
  • frische Champignons in Scheiben (5 mm)
    300 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    ¼ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 761 kcal / 3189 kJ
Πρωτεΐνη 35 g
Λιπαρά 53 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 4.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων