Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin

Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin

4.5 145 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Entenbrustfilets, mit Haut (à 260 g)
    2
  • Piment, gemahlen
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Salz für die Gewürzmischung
    4 Prisen
  • Wasser
    1100 g
  • Rote Bete, roh (ca. 5 Stück), gleichgroß, ungeschält
    600 g
  • Sahne
    200 g
  • Milch
    250 g
  • Muskat, frisch gerieben
    3 Prisen
  • Kartoffeln in Scheiben (3 mm)
    600 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Thymian
    8 Zweige
  • Schalotten (40 g)
    2
  • Öl
    1 EL
  • getrocknete Pflaumen, entsteint (30 g)
    5
  • Muscovado-Zucker
    1 EL
    1 EL brauner Zucker
  • Balsamico, dunkel
    30 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 700 kcal / 2936 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 43 g
Υδατάνθρακες 43 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων