Frittata z grzybami

Frittata z grzybami

4.5 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera żółtego średniotwardego (np. Gruyère, Emmentaler, Cheddar), pokrojonego na kawałki
    60 g
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    50 g
  • oleju rzepakowego
    10 g
  • grzybów, świeżych leśnych, np. rydzów, podgrzybków, pokrojonych w 5 mm paski
    100 g
    100 g grzybów, mrożonych, leśnych, np. rydzów, podgrzybków, uprzednio rozmrożonych, dokładnie odsączonych, pokrojonych w 5 mm paski
  • czerwonej papryki pokrojonej w 2 cm kostkę
    80 g
  • masła
    10 g
  • jajka
    4
  • soli
    ½ - 1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • wody
    500 g
  • natka pietruszki, świeża, tylko liście do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 191 kcal / 802 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 14.5 g
Υδατάνθρακες 3.8 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων