Polędwica à la Wellington

Polędwica à la Wellington

4.3 126 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • polędwicy wołowej w jednym kawałku, bez ścięgien i białych błonek
    1000 g
  • soli
    1 ¾ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 ¼ łyżeczki
  • olej rzepakowy do smażenia
  • musztardy Dijon
    2 łyżki
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    10 g
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    80 g
  • pomidorów bez skórki i gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
    120 g
  • pieczarek przekrojonych na pół
    300 g
  • masła
    25 g
  • tymianku, świeżego tylko liście
    3 gałązki
    1 płaska łyżeczka tymianku, suszonego
  • bułki tartej
    40 g
  • szynki szwarcwaldzkiej w plastrach
    150 g
    150 g szynki parmeńskiej, w plastrach
  • ciasta francuskiego (550 g)
    2 płaty
  • jajko do posmarowania ciasta
    1

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 670 kcal / 2808 kJ
Πρωτεΐνη 49.1 g
Λιπαρά 34.7 g
Υδατάνθρακες 41.6 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων