
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Belag
-
Parmesan15 g
-
frische Petersilienblätter1 EL
Füllung
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Knoblauchzehen2
-
Mozzarella in Scheiben150 g
-
Crème fraîche40 g
-
Ei1
Teig
-
Topfen (40% Fett)130 g
-
Butter in Stücken80 g
-
Weizenmehl, universal etwas mehr für die Arbeitsfläche270 g
-
Ei1
-
Zucker1 Prise
-
Salz1 TL
-
Eidotter1
-
Wasser1 EL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
957 kJ /
229 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKarotten-Walnuss-Brot
2sa
Brioche
9sa 30 dk
Hausbrot (glutenfrei)
3sa
Tomatenbrot
2sa
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1sa 30 dk
Gefüllte Seelen
2sa 45 dk
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1sa 10 dk
Röggelchen für Halven Hahn
1sa 35 dk
Karotten-Walnuss-Brot
2sa
Brot Venezia
17sa 10 dk
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2sa 30 dk
Sauerkraut-Stangenbrot
2sa