
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dille und Feta Fladenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 Stück
Υλικά
-
frische Dille Spitzen abgezupft20 g
-
Trockengerm (8 g)2 TL
-
Wasser150 g
-
Olivenöl etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen350 g
-
Feta in Stücken200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1491 kJ /
356 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKarotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Hausbrot (glutenfrei)
3ωρ.
Tomatenbrot
2ωρ.
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Gefüllte Seelen
2ωρ. 45 λεπτ.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1ωρ. 10 λεπτ.
Röggelchen für Halven Hahn
1ωρ. 35 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Brot Venezia
17ωρ. 10 λεπτ.
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2ωρ. 30 λεπτ.
Sauerkraut-Stangenbrot
2ωρ.