
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dille und Feta Fladenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 Stück
Υλικά
-
frische Dille Spitzen abgezupft20 g
-
Trockengerm (8 g)2 TL
-
Wasser150 g
-
Olivenöl etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen350 g
-
Feta in Stücken200 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
356 kcal /
1491 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche Burger Buns
3ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Pizzabrötchen mit Basilikumbutter
4ωρ. 30 λεπτ.
Schweizer Bauernbrot
7ωρ.
Low Carb Zucchini-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Pitabrote
1ωρ. 25 λεπτ.
Müslibrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Würziges Fladenbrot
1ωρ. 40 λεπτ.
Nuss-Körner-Brötchen
4ωρ. 40 λεπτ.
Oliven-Ciabatta
24ωρ.
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Low-Carb-Brötchen
1ωρ.