
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggenfladenbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 Stück
Υλικά
-
Haferflocken70 g
-
Wasser500 g
-
frische Germ zerbröselt20 g
-
Honig2 EL
-
Sonnenblumenöl etwas mehr für die Hände100 g
-
Roggenmehl200 g
-
Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen380 g
-
Salz1 ½ TL
-
Fenchelsamen, ganz (προαιρετικό πεδίο) nach Geschmack½ - 1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1738 kJ /
415 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Köstliche Fladenbrote
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKarotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Hausbrot (glutenfrei)
3ωρ.
Tomatenbrot
2ωρ.
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Gefüllte Seelen
2ωρ. 45 λεπτ.
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1ωρ. 10 λεπτ.
Röggelchen für Halven Hahn
1ωρ. 35 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Brot Venezia
17ωρ. 10 λεπτ.
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2ωρ. 30 λεπτ.
Sauerkraut-Stangenbrot
2ωρ.