Risotto bresaola e pere (senza glutine)

Risotto bresaola e pere (senza glutine)

3.4 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso carnaroli cottura 15 min.
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua calda
    800 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    40 g
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • di pere pelate, a dadini (1 cm)
    200 g
  • di bresaola a listarelle
    100 g
  • di burro
    20 g
  • di pepe macinato fresco a piacere
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 439 kcal / 1837 kJ
Πρωτεΐνη 13.7 g
Λιπαρά 12.7 g
Υδατάνθρακες 69.6 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων