Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)

Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)

3.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • scalogno
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di speck a listarelle
    150 g
  • di fagioli borlotti lessati e sgocciolati
    200 g
  • di sale
    10 g
  • di timo fresco le foglioline lavate
    1 rametto
  • shirataky di konjac (vedere consigli)
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 234 kcal / 979 kJ
Πρωτεΐνη 14.1 g
Λιπαρά 15.7 g
Υδατάνθρακες 8.8 g
Φυτικές ίνες 4.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων