Gnocchi dyniowe z sosem ziołowo-chrzanowym

Gnocchi dyniowe z sosem ziołowo-chrzanowym

3.8 95 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Gnocchi dyniowe
  • dyni Hokkaido nieobranej, pokrojonej na kawałki
    1000 g
  • ziemniaków, mączystych, ugotowanych ostudzonych, pokrojonych na 3 cm kawałki (patrz wskazówka)
    300 g
  • bułki tartej
    100 g
  • skrobi ziemniaczanej
    100 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
    120 g
  • żółtko
    1
  • papryki ostrej, mielonej (προαιρετικό πεδίο)
    ½ łyżeczki
  • soli
    2 ½ - 3 łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • woda do ugotowania gnocchi
Sos ziołowo-chrzanowy
  • koperku, świeżego tylko liście
    ¼ pęczka
  • natki pietruszki, świeżej tylko liście
    ¼ pęczka
  • mleka
    250 g
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
    150 g
  • chrzanu, tartego
    2 łyżki
  • mąki pszennej
    15 g
  • tymianku, suszonego
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • soli
    ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 603.7 kcal / 2525.8 kJ
Πρωτεΐνη 14.1 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 111.5 g
Φυτικές ίνες 8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 2141.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων