Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic

Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic

4.0 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • 20 baies roses
  • 250 g d'eau
  • 200 g de blancs de poireau finement émincés et coupés en bâtonnets (3 cm)
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 bouquet de basilic frais équeuté
  • 700 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de bouillon de légumes reconstitué
  • ½ camembert au lait cru, bien fait, coupé en morceaux
  • 200 g de pâte feuilletée maison
  • 1 jaune d'œuf battu pour la dorure
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1058 kcal / 4381 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 93 g
Υδατάνθρακες 31 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων