Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic

Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic

4.0 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • baies roses
    20
  • d'eau
    250 g
  • de blancs de poireau finement émincés et coupés en bâtonnets (3 cm)
    200 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de basilic frais équeuté
    1 bouquet
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    700 g
  • de bouillon de légumes reconstitué
    300 g
  • camembert au lait cru, bien fait, coupé en morceaux
    ½
  • de pâte feuilletée maison
    200 g
  • jaune d'œuf battu pour la dorure
    1
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1058 kcal / 4381 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 93 g
Υδατάνθρακες 31 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων