Millecosedde alla calabrese

Millecosedde alla calabrese

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di pecorino a pezzi
    50 g
  • di cipolla rossa di Tropea a pezzi
    100 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
    20 g
  • di verza a listarelle
    250 g
  • di funghi champignon tagliati a fette
    100 g
  • di fagioli borlotti ammollati in acqua per 12 ore e scolati
    100 g
  • di ceci secchi ammollati in acqua per 12 ore e scolati
    50 g
  • di lenticchie decorticate ammollate in acqua per 12 ore e scolate
    50 g
  • di acqua
    850 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di peperoncino secco piccante
    1 pizzico
  • di pasta tipo ditalini
    300 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 479 kcal / 2004 kJ
Πρωτεΐνη 19.6 g
Λιπαρά 13.6 g
Υδατάνθρακες 69.5 g
Φυτικές ίνες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων