
Συσκευές & Αξεσουάρ
百菇雞湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
乾香菇 泡發備用30 克
-
水800 克
-
米酒20 克
-
紅棗 泡發備用10 克
-
雪白菇 (約1包),去除根部,剝散150 克
-
鴻喜菇 (約1包),去除根部,剝散150 克
-
鹽1 茶匙
-
枸杞 泡發備用5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
294 kcal /
1233 kJ
Πρωτεΐνη
26.3 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

開運吉祥年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν