Συσκευές & Αξεσουάρ
百菇雞湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
乾香菇 泡發30 克
-
水800 克
-
米酒20 克
-
紅棗 泡發備用10 克
-
雪白菇 (約1包),去除根部,剝散150 克
-
鴻喜菇 (約1包),去除根部,剝散150 克
-
鹽1 茶匙
-
枸杞 泡發5 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
26.3 g
Θερμίδες
1233 kJ /
294 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
極智烹飪 TM7
200 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
開運吉祥年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
餐桌總有多的位置
29 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν