
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken and Root Vegetable Stew
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
potatoes peeled, cut in pieces400 g
-
olive oil15 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
water600 g
-
chicken thighs, skinless cut in pieces520 - 550 g
-
carrots cut in strips (1 cm x 5 cm)200 g
-
parsnips cut in strips (1 cm x 5 cm)200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
432 kcal /
1806 kJ
Πρωτεΐνη
40.5 g
Λιπαρά
15.9 g
Υδατάνθρακες
31.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Comforting Stews
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1h 30min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Pas d’évaluation
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Lamb Kebobs
3h
Chicken Étouffée
45min