Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)

Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)

4.3 67 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Masa
  • de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
    150 g
  • de polenta (sémola de maíz) certificada sin gluten
    100 g
  • de mantequilla fría, en trozos
    125 g
  • de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
    25 g
  • huevo
    1
Relleno
  • de chalota
    30 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de espinacas baby frescas
    180 g
  • de requesón
    250 g
  • de nata para cocinar
    100 g
  • de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
    40 g
  • huevos
    2
  • de nuez moscada molida
    2 pellizcos
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 503 kcal / 2104 kJ
Πρωτεΐνη 16.78 g
Λιπαρά 33.7 g
Υδατάνθρακες 33.2 g
Φυτικές ίνες 2.03 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων