Focaccia rústica sin gluten

Focaccia rústica sin gluten

4.4 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva virgen extra
    3 cucharadas
  • de agua
    400 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    25 g
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada, (consultar lista FACE)
  • de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
    200 g
  • de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
    300 g
  • de manteca de cerdo
    50 g
  • de queso parmesano rallado casero (o certificado sin gluten)
    20 g
  • de sal
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 425 kcal / 1778 kJ
Πρωτεΐνη 5.76 g
Λιπαρά 14.95 g
Υδατάνθρακες 64.83 g
Φυτικές ίνες 2.77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων