Pizza con masa de patata (sin gluten)

Pizza con masa de patata (sin gluten)

3.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Masa
  • de agua
    500 g
  • de patatas harinosas pequeñas (con piel)
    650 g
  • de fécula de patata (consultar lista FACE)
    75 g
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    1 cucharada
  • huevo
    1
  • de orégano seco
    ½ cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
Cobertura
  • de queso de bola en trozos
    100 g
  • de cebolla en trozos
    80 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de tomate entero en conserva escurridos
    400 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de azúcar
    1 pellizco
  • de orégano seco
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 380 kcal / 1589 kJ
Πρωτεΐνη 16.61 g
Λιπαρά 15.86 g
Υδατάνθρακες 46.03 g
Φυτικές ίνες 5.36 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων