
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sicilian Caponata
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil30 g
-
aubergine large (approx. 300-350 g), diced (3-4 cm)1
-
red peppers cut in eighths (approx. 200 g)2
-
red onion cut in eighths (approx. 120 g)1
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives, pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves chopped2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
123 kcal /
515 kJ
Πρωτεΐνη
2.1 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Marinades
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYam Pottage (Asaro)
35 λεπτ.
Steamed Broccoli Mash
35 λεπτ.
Rice Salad with Vegetables
45 λεπτ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower Stuffed Parathas
45 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1ωρ. 25 λεπτ.
Pilau Rice
30 λεπτ.
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1ωρ.
Cooked Quinoa
15 λεπτ.
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1ωρ.