
Συσκευές & Αξεσουάρ
酸辣豬軟骨湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1200 克
-
米酒30 克
-
豬軟骨 切塊,川燙備用400 克
-
新鮮香菜根5 根
-
紅蔥頭 拍碎30 克
-
新鮮香茅2 根
-
南薑 切段15 克
-
檸檬葉5 片
-
乾辣椒5 根
-
新鮮紅辣椒15 克
-
蘑菇 對半切100 克
-
乾辣椒粉1 茶匙
-
棕櫚糖1 ½ 大匙
-
魚露45 克
-
檸檬汁45 克
-
新鮮九層塔8 片
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
249 kcal /
1040 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

踏進泰國廚房
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν