Συσκευές & Αξεσουάρ
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
996.5 mg
Πρωτεΐνη
20.5 g
Θερμίδες
1466.5 kJ /
349 kcal
Λιπαρά
29.4 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen smoothie
10min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Sugar free strawberry jam
1h
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Caprese omelette
30min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Slap pap (soft porridge)
40min
Power green smoothie
5min
Yoghurt cheese
24h 40min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50min