
Συσκευές & Αξεσουάρ
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
cayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish50 g
-
fresh baby spinach100 g
-
olive oil40 g
-
salt1 tsp
-
white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless600 g
-
potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)400 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
chickpea flour4 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm thick)200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)200 g
-
plain yoghurt250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
437 kcal /
1830 kJ
Πρωτεΐνη
36 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 λεπτ.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 λεπτ.
Tuna Fishcakes
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.