
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mussels in Cream and White Wine Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves to taste10 - 15 sprigs
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
onions quartered220 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)1000 g
-
dry white wine150 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
double cream100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
456.4 kcal /
1909.3 kJ
Πρωτεΐνη
31.1 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.5 g
Νάτριο
759.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Prawn Saganaki
35 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 λεπτ.
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία