
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
fish sauce1 ½ Tbsp
-
toasted sesame oil2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
26 g
Θερμίδες
1461 kJ /
350 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaby-friendly Salmon Fishcakes
1ωρ. 25 λεπτ.
Prawn Saganaki
35 λεπτ.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 λεπτ.
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 λεπτ.
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1ωρ. 20 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Seafood Laksa
25 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Steamed Fish
30 λεπτ.