Polędwica wieprzowa z kapustą kiszoną i purée ziemniaczanym

Polędwica wieprzowa z kapustą kiszoną i purée ziemniaczanym

4.3 722 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    350 g
  • kostek boczku
    100 g
  • polędwicy wieprzowej
    500 - 600 g
  • soli
    2 łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • papryki słodkiej, mielonej mielonej
    1 - 1 ½ łyżeczki
  • boczku wędzonego, surowego (60-80 g)
    6 - 8 plastrów
  • kapusty kiszonej
    500 g
  • liść laurowy, suszony (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • owoce jałowca (προαιρετικό πεδίο)
    3
  • wody
    500 g
  • ziemniaków pokrojonych na 3 cm kawałki
    750 g
  • oleju
    3 łyżki
  • mleka
    140 g
  • masła
    40 g
  • gałki muszkatołowej, mielonej
    2 - 3 szczypty

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 590 kcal / 2467 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 6.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων