Pieczeń nadziewana serem ze szpinakiem

Pieczeń nadziewana serem ze szpinakiem

4.7 219 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • oliwy z oliwek extra virgin plus dodatkowa ilość do natłuszczenia Varomy
    20 g
  • sera parmezan pokrojonego na kawałki
    50 g
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    50 g
  • ząbki czosnku do smaku
    1 ½ - 2
  • natki pietruszki, świeżej tylko liście
    4 gałązki
  • bułki tartej
    40 g
  • mięsa wołowego, mielonego
    400 g
  • jajka
    2
  • pieprzu czarnego, świeżo mielonego
    ½ łyżeczki
  • soli
    2 łyżeczki
  • sera gruyère pokrojonego w 2-3 mm plastry
    50 g
    50 g sera cheddar, pokrojonego w 2-3 mm plastry
  • liści szpinaku baby, świeżych
    25 g
  • żółtej papryki pokrojonej na 3-4 cm kawałki
    450 g
  • liści bazylii, świeżych
    4 - 5
  • krojonych pomidorów z puszki
    400 g
    400 g pomidorów, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
  • wody
    200 g
  • cukru (προαιρετικό πεδίο)
    1 szczypta

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 508 kcal / 2128 kJ
Πρωτεΐνη 35 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 18 g
Φυτικές ίνες 6.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων