Συσκευές & Αξεσουάρ
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic clove1
-
honey10 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped10
-
tinned tuna, in brine (drained, approx. 115 g)130 g
-
courgettes raw, spiralized or cut in ribbons (approx. 300 g)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23 g
Θερμίδες
1586 kJ /
379 kcal
Λιπαρά
17.4 g
Υδατάνθρακες
24.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 Min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Seafood Korma
40 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Quinoa Salmon Patties
1 Std. 20 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min