Süßkartoffel-Puffer mit Rhabarber-Anis-Kompott

Süßkartoffel-Puffer mit Rhabarber-Anis-Kompott

4.4 164 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Süßkartoffeln in Stücken
    300 g
  • Möhren in Stücken (ca. 5 cm)
    150 g
  • Schalotte
    1
  • Mehl
    100 g
  • Eier
    3
  • Backpulver
    ½ TL
  • Haferflocken, kernig
    60 g
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Curry
    1 EL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin)
    ¼ TL
  • Öl zum Ausbacken
Rhabarber-Anis-Kompott
  • Rhabarber geschält, in Stücken (2 cm)
    800 g
  • Anisschnaps z. B. Pernod
    20 g
  • Zucker
    50 g
  • Wasser
    40 g
  • Speisestärke
    2 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 497 kcal / 2076.8 kJ
Πρωτεΐνη 12.8 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 65 g
Φυτικές ίνες 12.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων