
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
-
carrots cut into pieces400 g
-
leeks cut into pieces300 g
-
turnips cut into pieces200 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
water800 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh baby spinach200 g
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
tomatoes diced100 g
-
eggs chilled (see Tips)8
-
white bread toasted and cut into strips400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
279 kcal /
1169 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
34 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef, ale and dumpling stew
Nessuna valutazione
Ossobuco Milanese
3h 25min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Nessuna valutazione
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3h 25min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Charlotte Russe
3h
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min