Beef, ale and dumpling stew

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Dumplings
  • cheddar cheese cut into pieces
    50 g
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • plain flour
    140 g
  • butter
    20 g
  • baking powder
    1 tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • milk
    40 g
  • egg
    1
  • extra virgin olive oil to grease
Stew
  • extra virgin olive oil
    55 g
  • garlic cloves
    4
  • beef chuck steak cut into pieces (5-6 cm)
    800 g
  • onion halved
    150 g
  • plain flour
    70 g
  • Beef stock paste
    1 tbsp
  • water
    500 g
  • Worcestershire sauce
    40 g
  • VEGEMITE®
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only
    4 sprig
  • ale
    500 g
  • button mushrooms quartered
    150 g
  • carrot sliced (5 mm)
    100 g
  • fresh parsley (προαιρετικό πεδίο) leaves only, to sprinkle

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 813.4 kcal / 3403.3 kJ
Πρωτεΐνη 58.1 g
Λιπαρά 34.6 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.1 g
Νάτριο 735.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων