Συσκευές & Αξεσουάρ
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Goat's cheese flans and leeks
-
unsalted butter softened, for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
full cream milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut into pieces (5 mm)300 g
-
red capsicums cut into small pieces (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
natural yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1089 kJ /
260 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1ωρ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Dukkah
25 λεπτ.
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1ωρ. 10 λεπτ.
Char siu bao pork buns
6ωρ. 35 λεπτ.
Fattoush with grilled haloumi
5ωρ.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1ωρ.
Bacon and spring onion potato salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Rice salad with warm mustard dressing
1ωρ. 40 λεπτ.
Warm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.