Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)

Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)

4.5 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • eggs
    6
  • water
    800 g
  • salt
    ½ tsp
  • dashi powder (see Variation)
    ½ tsp
  • soy sauce
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • pork mince (προαιρετικό πεδίο)
    100 g
  • fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced
    30 g
  • medium raw prawns
    6
  • frozen green peas (approx. 25 g)
    30

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 12 g
Θερμίδες 576 kJ / 138 kcal
Λιπαρά 9 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Υδατάνθρακες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων