
Συσκευές & Αξεσουάρ
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
water600 g
-
garlic cloves (approx. 5 g total)2
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish50 g
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
olive oil40 g
-
salt1 tsp
-
boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)600 g
-
potatoes cut into small pieces (1 cm)400 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)4 tsp
-
sugar1 tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
carrots cut into slices (1 cm thick)200 g
-
broccoli cut into pieces (3 cm)200 g
-
plain Greek yoghurt250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
437 kcal /
1830 kJ
Πρωτεΐνη
36 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Fish pie with mashed potato topping
2ωρ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Superfood salmon salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 λεπτ.