Συσκευές & Αξεσουάρ
Mussels in white wine and cream sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
935 kJ /
223 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeer batter fish
40 λεπτ.
Salmon filo spiral
1ωρ. 10 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Seafood bisque
1ωρ. 10 λεπτ.
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24ωρ. 55 λεπτ.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 λεπτ.
Open fish burgers
1ωρ.
Steamed snapper, black beans and rice
1ωρ. 10 λεπτ.