
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mussels in white wine and cream sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
223 kcal /
935 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn and noodle stir-fry
25 λεπτ.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 λεπτ.
Risoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Salmon filo spiral
1ωρ. 10 λεπτ.
White fish and lemon risotto
30 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Pasta with tuna
30 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.