
Συσκευές & Αξεσουάρ
Black-eyed bean stew with baby squid
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
ripe tomato cut into pieces500 g
-
tomato paste15 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut into slices (1 cm)370 g
-
ground sweet paprika1 tbsp
-
salt plus extra for the squid1 tsp
-
freshly ground pepper plus extra for the squid1 pinch
-
dried black-eyed beans soaked for at least 4 hours (see Tips)350 g
-
water350 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
whole baby squid cleaned, fresh or thawed1000 g
-
freshly squeezed lemon juice (προαιρετικό πεδίο) (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh coriander (προαιρετικό πεδίο) cut into pieces
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
32 g
Θερμίδες
1339 kJ /
320 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
11.5 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScallops with pea purée
25 Min
Asian-style mussels
30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Mango salmon bowl
40 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Salmon and mushroom rice
40 Min