Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish fillets with fresh corn polenta
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)firm white fish fillets skin on (e.g. perch) (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce (20 g)1 tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
oranges zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g canned sweet corn kernels, drainedsweet corn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables cut into slices (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
unsalted butter chilled40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
26 g
Θερμίδες
1461 kJ /
350 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon bowl
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 λεπτ.
Mango salmon bowl
40 λεπτ.
Prawn stir-fry
25 λεπτ.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1ωρ.
White fish and lemon risotto
30 λεπτ.
Curry coconut fish with spiced lentils
30 λεπτ.
Sicilian prawn salad
40 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Moules Marinière (mussels)
35 λεπτ.
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 λεπτ.