Συσκευές & Αξεσουάρ
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
5 portions
Υλικά
-
Brazil nuts5 oz
-
water35 oz
-
quinoa7 oz
-
butternut squash diced (approx. ½-¾ in. pieces)10 ½ - 12 oz
-
garlic cloves2
-
lime peels thin peel only, no white pith2
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh cilantro leaves to taste, divided1 - 2 oz
-
brown rice vinegar1 oz
-
lime juice½ oz
-
olive oil6 ½ oz
-
radishes stems removed, halved3 ½ oz
-
shallots halved (approx. ¼ in.)1 oz
-
Granny Smith apples stems removed, quartered3 ½ oz
-
jicama peeled cut into pieces (approx. 1 in.)3 ½ oz
-
scallions hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)3 oz
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
258.9 mg
Πρωτεΐνη
11.5 g
Θερμίδες
3101.4 kJ /
741.3 kcal
Λιπαρά
58.7 g
Φυτικές ίνες
10.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
47.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Everyday Cookbook
68 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Pasta Salad
30 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 Min
Holiday Stuffing
1 Std.
Matzo Ball Soup
1 Std. 20 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 Min
Coleslaw
10 Min