Συσκευές & Αξεσουάρ
Moussaka
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
eggplant cut into slices (¼ in.), (approx. 3 large eggplants)48 oz
-
fine sea salt divided, to taste3 tsp
-
Parmigiano Reggiano cut into pieces4 oz
-
garlic cloves (approx. 5 cloves)½ oz
-
fresh parsley leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
black peppercorns½ tsp
-
yellow onions halved (approx. 2 medium onions)9 oz
-
olive oil plus extra to brush1 oz
-
ground beef curmbled16 oz
-
canned crushed tomatoes8 oz
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
ground nutmeg divided, to taste¼ tsp
-
salted butter plus extra for greasing4 oz
-
whole milk24 oz
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
large eggs2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1316 mg
Πρωτεΐνη
23.5 g
Θερμίδες
2186.4 kJ /
522.6 kcal
Λιπαρά
35 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.6 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Everyday Cookbook
68 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 Std. 10 Min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 Std. 50 Min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Chicken Salad Sandwich
15 Min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 Min
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min