Λαχανοντολμάδες με κεχρί και σάλτσα μανιταριών

Λαχανοντολμάδες με κεχρί και σάλτσα μανιταριών

2.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

Λαχανοντολμάδες με κεχρί
  • κεχρί
    250 γρ.
    250 γρ. πλιγούρι
  • νερό
    1200 γρ.
  • φύλλα από σγουρό λάχανο (savoy) (6 μεγάλα φύλλα ή 12 μικρά)
    6 - 12
  • κρεμμύδια κομμένα στη μέση
    180 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • φρέσκα μανιτάρια ανάμεικτα, (π.χ. κοινά λευκά μανιτάρια, άγρια μανιτάρια, Ασιατικά μανιτάρια shiitake)
    200 γρ.
  • βούτυρο
    20 γρ.
  • αλάτι
    1 - 1 ½ κ.γλ.
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι
    ½ - ¾ κ.γλ.
Σάλτσα
  • βούτυρο
    30 γρ.
  • κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 30% λιπαρά
    80 γρ.
  • αλάτι
    ½ - ¾ κ.γλ.
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι
    ¼ - ½ κ.γλ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 283 kcal / 1185 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων