
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pain à la farine de millet
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
12 tranches
Υλικά
-
100 g de grains de millet
-
100 g de graines de sarrasin
-
330 g d'eau
-
25 g de levure fraîche
-
1 c. à café de sucre
-
250 g de farine à pain sans gluten
-
2 c. à café de sel
-
10 g d'huile d'olive extra vierge
-
de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
-
1 c. à café de graines de sésame, toutes les couleurs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
1247 kJ /
298 kcal
Λιπαρά
6.7 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Υδατάνθρακες
56.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pâtisserie
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο

Pâtisserie
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPain de seigle valaisan
10ωρ.
Pain aux cinq graines
50 λεπτ.
Ballons de St-Gall
26ωρ. 30 λεπτ.
Babka salé au saumon fumé
Καμία βαθμολογία
Le bagel original
9ωρ.
Pain pita
1ωρ. 35 λεπτ.
Pain sans gluten riz et soja
Καμία βαθμολογία
Pain plié aux herbes
Καμία βαθμολογία
Pain brioché
Καμία βαθμολογία
Pain express
1ωρ. 15 λεπτ.
Pain portugais (pão de água)
3ωρ. 20 λεπτ.
Petits pains au pesto à la vapeur
Καμία βαθμολογία